Τα πέντε λάθη που χρησιμοποιούν οι αγοραστές αυτοκινήτων

Κάτι συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους όταν παίρνουν σοβαρά την αγορά ενός συγκεκριμένου μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ο ενθουσιασμός ενός νέου αυτοκινήτου – καλά, “καινούργιος” σε αυτούς, η προοπτική να πάρει μια πολύ καλή συμφωνία και η ίδια η διαδικασία αγοράς τείνει να φράξει τις συνάψεις και να αναγκάσει τους ανθρώπους να παραμελήσουν, να ξεχάσουν, να αγνοήσουν – να επιλέξουν – το βασικό προφυλάξεις που πρέπει να λάβετε πριν αγοράσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Αυτό που ακολουθεί είναι τα πέντε λάθη που κάνουν πάρα πολλοί αγοραστές όταν αγοράζουν ένα μεταχειρισμένο.
If you have any thoughts about in which and how to use KTEO, you can make contact with us at our own site.
Γνωρίζοντας τι είναι, μπορείτε να αποφύγετε να τα κάνετε μόνοι σας.

# 1 Οι αγοραστές δεν λαμβάνουν τα γεγονότα σε ένα συγκεκριμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πριν αγοράσουν.
Προτού να κάνετε σοβαρά για οποιοδήποτε αυτοκίνητο, είναι σημαντικό να λάβετε τα γεγονότα σχετικά με:

Αξιοπιστία και αρχείο επισκευής

Οι Αναφορές καταναλωτών προσφέρουν μια ενότητα στον Οδηγό αγοράς τους με τίτλο “Συχνότητα εγγραφών επισκευής. Σε αυτό θα έχετε μια εξαιρετική εικόνα των αρχείων επισκευής της συντριπτικής πλειοψηφίας των πρόσφατων μεταχειρισμένων μοντέλων αυτοκινήτων.

Εάν το αυτοκίνητο υπέστη ανάκληση

Consumer Guide – Auto Series, δημοσιεύει έναν Οδηγό αξιολόγησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον οποίο προσφέρουν μια γενική αξιολόγηση μεμονωμένων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τεχνικά δεδομένα, εύρη τιμών και μια λεπτομερή περιγραφή του ιστορικού ανάκλησης.

Ικανοποίηση ιδιοκτήτη με το αυτοκίνητο

Εκτός από την άμεση συνομιλία με φίλους που έχουν στην κατοχή τους το αυτοκίνητο που σκέφτεστε, μπορείτε επίσης να επιστρέψετε στις Αναφορές καταναλωτών. Προσφέρουν διαγράμματα που δείχνουν πώς οι συνδρομητές τους βαθμολόγησαν την ικανοποίησή τους με τα πρόσφατα μοντέλα αυτοκινήτων.

# 2. Οι αγοραστές ερωτεύονται το αυτοκίνητο μπροστά από τον πωλητή.

Πάρα πολλοί καταναλωτές ερωτεύονται ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο και αφήνουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν αυτό το αυτοκίνητο να καλύψουν την καλύτερη κρίση τους. Μόλις ένας πωλητής αυτοκινήτων – ειδικά ένας επαγγελματίας – γνωρίζει ότι ένα άτομο συνδέεται με ένα αυτοκίνητο, αυτό το άτομο έχει εγκαταλείψει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί μια καλή συμφωνία.

# 3 Οι αγοραστές δεν μπορούν να δώσουν στο αυτοκίνητο μια “πλήρη” επιθεώρηση.

Οι περισσότεροι αγοραστές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων δεν αφιερώνουν χρόνο ή προσπαθούν να ελέγξουν προσεκτικά το αυτοκίνητο. Αυτό περιλαμβάνει την επιθεώρησή του από ανεξάρτητο μηχανικό τρίτου μέρους. Η παραμέληση αυτού του βήματος οδηγεί συχνά σε δαπανηρούς λογαριασμούς επισκευής ή χειρότερα, στην κατοχή ενός αυτοκινήτου που δεν αξίζει να επιδιορθωθεί. Ως μέρος της διαδικασίας επιθεώρησης, πληρώνει για να παραγγείλετε μια αναφορά CARFAX για το αυτοκίνητο που σκέφτεστε.

# 4 Οι αγοραστές δεν αφιερώνουν χρόνο για να κατανοήσουν τις Εγγυήσεις Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων

Εάν ένας έμπορος franchise προσφέρει εγγύηση και η εγγύηση καλύπτει ουσιαστικά έναν σημαντικό αριθμό αντικειμένων, ο κίνδυνος είναι συνήθως μέτριος έως χαμηλός. Θα θελήσετε να κατανοήσετε την εγγύηση όσον αφορά το τι καλύπτεται και για πόσο καιρό. Με λίγες εξαιρέσεις, δεν θέλετε να εμπιστεύεστε την τρέχουσα κατάσταση του αυτοκινήτου στη μελλοντική προστασία της εγγύησης των πωλητών, εκτός εάν το αυτοκίνητο εξακολουθεί να υπόκειται στην αρχική εργοστασιακή εγγύηση.

# 5. Οι αγοραστές υπογράφουν την επιταγή πριν ελέγξουν τα πάντα.
Πριν καθίσετε για να ολοκληρώσετε τη γραφική εργασία, κάντε μια βόλτα στο αυτοκίνητο. Ελέγξτε για να δείτε αν υπάρχουν νέα βαθουλώματα ή χτυπήματα. Ανοίξτε την κουκούλα και ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν υπάρξει διαρροές λαδιού. Εάν επρόκειτο να πραγματοποιηθούν επισκευές ή συντήρηση, ζητήστε απόδειξη ότι έγινε όπως συμφωνήθηκε. Στη συνέχεια, βγάλτε το αυτοκίνητο για μια τελευταία δοκιμαστική μονάδα

Πριν υπογράψετε:

1. Διαβάστε τα πάντα. . . εις διπλούν!

2. Βεβαιωθείτε ότι οτιδήποτε υπογράφετε έχει συμπληρώσει όλα τα κενά.

3. Βεβαιωθείτε ότι η διατύπωση οποιασδήποτε συμφωνίας, λογαριασμού πώλησης ή / και εγγύησης είναι συγκεκριμένη, σαφής και ακριβής ως προς τη σημασία της.

4. Πρέπει να παρέχεται δήλωση χιλιομέτρου σε χιλιομετρητή που να δηλώνει ότι, από όσο γνωρίζει ο πωλητής, το οδόμετρο δεν έχει παραβιαστεί. Η δήλωση του οδόμετρου μπορεί να συμπεριληφθεί στο λογαριασμό πώλησης. [Σε ορισμένες πολιτείες αυτό είναι μέρος του τίτλου.]

5. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως και συμφωνείτε με την εγγύηση – εάν έχει.

6. Ο λογαριασμός πώλησης πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα είδη:

● Ημερομηνία πώλησης

● Έτος, μάρκα και περιγραφή μοντέλου

● Αριθμός ετικέτας και κατάσταση εγγραφής

● Αριθμός αναγνώρισης οχήματος (Ελέγξτε τον με τον αριθμό VIN στον τίτλο.)

● Ανάγνωση οδομέτρου

● Ποσό που πληρώθηκε για αυτοκίνητο και είδος πληρωμής

● Όροι πώλησης, εάν υπάρχουν

● Ονόματα, διευθύνσεις και αριθμοί τηλεφώνου πωλητών και αγοραστών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *